Фенове, футболисти и ръководители на Левски спретнаха страхотно предколедно шоу под надслов "Един за всички - всички за Криси". Събитието се проведе снощи в зала "Универсиада". Както всяка година около Коледа, ПФК Левски игра демонстративен мач срещу шампиона по футзал Левски София Запад. Двубоят беше много интригуващ и завърши 6:6.

Събитието беше с благотворителна цел. Левкарите отново избраха да помогнат на футболния талант от академията на Царско село Кристиян Георгиев Илиев. На трибуните в "Универсиада" бяха поставени урни, в които всеки можеше да направи дарение, с което да подпомогне лечението на малкия Крис, който се бори с коварна болест. Поради тази причина имаше и вход за залата от 5 лева. Левскарите успяха да съберат 1700 лева. 

На игралното поле Христо Йовов и Димитър Телкийски показаха, че все още са в добра форма и отново вдигнаха феновете на Левски на крака, обирайки овациите. Особено ефектно бе попадението на Бижутера за 4:4, когато звездата получи пас от Мечо, с едно залъгващо движение финтира двама от играчите на Левски София Запад, както и вратаря, след което вкара в горния ляв ъгъл. 

Събитието беше уважено и от архитекта на Синята приказка през 2006 година Станимир Стоилов. За Левски играха още Асен Букарев, Захари Сираков, Божидар Митрев, Дончо Донев и доста юноши от школата на клуба.