Бившият футболист и шеф в Левски Христо Йовов определи като сериозна ситуацията, в която изпадна клубът в последните дни. Бижутера коментира пред "Дарик", че дълговете на "сините" трябва да бъдат изчиствани, но за това е нужно обединение на левскарската общност и посочи Станимир Стоилов като личност, която може да обедини феновете.

"Със сигурност не може да дадем точната оценка на ситуацията в Левски, а по-притеснителното е, не това, което се е случило, а от това, което може да се случи. Нещата са сериозни, левскарската общност трябва да се обедини около бъдещето на Левски, иначе нещата могат да станат лоши", коментира Йовов.

"Имахме примера от преди две години. Като отбор като Левски нещата могат да бъдат оправени ако се тръгне от най-ниското ниво, но задълженията остават. Притеснен съм, апелирам, дойде момента да се гледа на клуба без да се гледа на собствени интереси", допълни той.

"Това е доста голяма крачка, дано са направили равносметка, това е една сериозна хапка и трябва да има сериозно финансиране на клуба, трябват много търпение и пари. Обединителната фигура в Левски е Стоилов, той поставя условията си и това е най-важното", завърши Йовов. 

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига