Защитникът на Левски Симон Сандберг, който е контузен и не е играл отдавна за "сините", е убеден, че ще бъде титуляр догодина на "Георги Аспарухов" и няма никакво намерение да си тръгва. Шведът направи любопитно изказване в родината си по адрес на защитниците на "Герена".

“Мислехме, че контузията ми в коляното ще мине по-бързо. Заради нея не съм играл от няколко месеца и нямаше как селекционерът Хокан Ериксон да ме наблюдава. Още малко и ще съм напълно възстановен, така че ще съм перфектен за предсезонната подготовка на Левски за Лига Европа”, каза младежкият национал на Швеция.

“Имаме двама добри защитници, които играха като титуляри с националния отбор срещу Франция и Швеция. Те обаче са много стари и сега изглежда, че треньорът ни иска да залага повече на младите”, допълва Сандберг.

“В България ми харесва много. Отборът е добър, животът също, нямам от какво да се оплача. София е красив град, мисля, че е една от най-старите столици в Европа. Има църкви, катедрали и доста стари сгради”, завърши бранителят, от когото Левски иска да се отърве.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига