ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков поясни, че лицензът на клуба няма как да бъде отнет, макар столичанинът още да чака неизплатените му финансови задължения от клуба. Бившият арбитър в Апелативната комисия на УЕФА обясни, че преди време е бил близо да се откаже от въпросната сума.

Бивш шеф с атака срещу Левски, плаши с отнемане на лиценза

"Лицензът на Левски не е застрашен изобщо. На 26 юни поканих клуба да изпълни задълженията си. Миналия месец го направих още веднъж, за да подпишем споразумение. Бях готов да опростя цялата сума, стига да подпишем споразумение. Аз не желая отнемане на лиценза. Правя го, за да помогна на любимия си клуб, предвид недалновидността на управляващите да запазят лиценза си", каза пред БНТ Ивайло Ивков.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Синът на легендата Кирил Ивков разкри, че задълженията са в размер на 15 хиляди лева.

"Ако исках лиценза на Левски, щях да изчакам след 31 март и знайте, че разбирам тази материя. Тогава наистина лицензът щеше да е застрашен заради едни днешни 15 хил. лева обезщетение, които клубът ми дължи. Високомерността или омразата към мен от управляващите не даде резултат една година и сезирах компетентните органи. Лицензът ще бъде застрашен, ако управляващите предпочетат егото си, вместо интереса на клуба. Пожелавам успех на Левски, в момента правя услуга на клуба", допълни Ивайло Ивков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!