Капитанът на Левски Живко Миланов говори заедно с Петър Хубчев на пресконференцията преди мача с Ружомберок. Първата среща на старта в Лига Европа е утре от 19:30 часа в Словакия. 

"Имам опит в мачовете в евротурнирите, не само в Левски. Тук се сформира нов отбор. От миналата година са напуснали 14 човека. Има и доста млади момчета, които се опитвам да им подскажа да гонят целите си. Да отидеш да играеш в Шампионска лига или Лига Европа, е върхът на клубния футбол", каза Миланов. 

"Мисля, че свършихме доста работа в Австрия, отборът е подготвен. Треньорът изисква различни работи от нас и постепенно разбираме за какво става въпрос. Първата ни цел е да отстраним Ружомберок. Няма напрежение. В последната седмица сме фокусирани върху този отбор. Най-важното е, че в четвъртък трябва да излезем концентрирани и до края на мача да сме ефикасни. Не всичко ще се реши тук, за нас най-важното е да извлечем добър турнирен резултат в Словакия", продължи капитанът на Левски.

"Мисля, че всички са мотивирани до краен предел. Ако за някой да не играеш евромачове не е мотивация, то нямаш място в Левски. Доколкото познавам всички, то няма неподготвен за четвъртък", завърши опитният футболист.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери