Помощник-треньора Живко Миланов замести лекуващия се от коронавирус Славиша Стоянович начело на Левски във Варна и не остана доволен от резултата 0:0 срещу Черно море на стадион "Тича" в мача от 23-ия кръг на efbet Лига, но похвали футболистите за добрата игра.

„До голяма степен изпълниха футболистите това, което искахме. Не съм доволен от резултата, но от всичко останало съм доволен, с изключение на няколко ситуации. Опитахме се да пресираме високо Черно море. Добре познавам Илиан Илиев, който е един от най-добрите треньори в България. Футболистите на Черно море искат да играят с топката и ако ги бяхме оставили, щяха да ни създадат много проблеми“, коментира Миланов след мача.

„Не ни достигна малко шанс и класа в завършващия удар, за да отбележим. Тези момчета дадоха много на терена и сигурен съм, че с много работа в следващите дни и месеци ще покажат съвсем друго лице. Да, може би не ни достигна един Найджъл Робърта. Имахме много шансове. В последните няколко мача нямахме толкова възможности – пет-шест чисти положения. Длъжен си да отбележиш, ако искаш да вземеш нещо. Черно море е доста добър отбор, а и тук доста трудно се играе, но за мен се получи един добър мач. Трябва да го забравим, защото следващата седмица имаме труден мач с най-добрия отбор в България“, заяви още бившият капитан на Левски.

„С тази пандемия нищо не може да се предвиди. Може да изскочи някой заразен в последния момент. Виждате, че цяла седмица от щаба бяхме двама човека на тренировка. Искам да пожелая на старши треньора Славиша Стоянович най-бързо възстановяване и да се върне най-скоро при нас. За братя Цоневи е рано, но Андриан Краев е възстановен почти на 100% и ще го виждате все повече в игра оттук нататък. В центъра на атаката ще играе този, който показва в тренировката, че трябва да започне. Това си зависи от Билал Бари, Стивън Петков и Валери Божинов“, завърши асистентът на Славиша Стоянович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството