Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов коментира тежкото поражение с 0:3 от Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“. 

"Със сигурност даде отражение, след като губихме с 2:0. Това даде спокойствие на Лудогорец. Те са класен отбор. Показаха голямо самочувствие и мачът им се разви много добре. Проблемът бе, че Лудогорец игра по различен начин. Не можахме първото полувреме да се ориентираме. Играха с трима отзад и оттам ни дойдоха проблемите", започна той.

"Лудогорец игра второто полувреме с ЦСКА по този начин. Бях готов за този стил, но не можахме вътре да се нагласим. От 2:0 стана доста тежко за нас. Опитът си каза думата. Те са доста класен отбор."

"Така станаха головете. Всичко от наши грешки. Това е неопитност и концентрация. Има ситуации, в които трябва да си по-бърз и такъв агресивен отбор може да се възползва и го стори", продължи Миланов.

"В Разград последните 10 години е най-добрият отбор. Най-класни футболисти има и се надяваме, че ситуацията в клуба ще се оправи. Имах идеята да изглеждаме по различен начин, не се получи. Това ни е една обеца на ухото. Лудогорец ни даде добър урок", призна помощник на Славиша Стоянович.

"Веселин Минев в следващите дни ще ми помага. Играл съм с него. Доста добър приятел ми е. Ситуацията в тази пандемия не може да се предвиди. Почти целият щаб е под карантина. Дори последната седмица, последните дни останах сам с домакина на тренировка. Затова прибегнах към връщането му. Докогато е карантината на Стоянович, дотогава. Веско се е доказал с любов към Левски и има място тук, така че ще видим занапред."

"Казах на играчите, че загубата бе доста тежка. Това е хубавото на футбола, че след 3 дни идва нов мач и това може да се забрави. Да вдигнат главите и да се съберат за двубоя с Локомотив."

"Не искам да го коментирам заплатите. Това е въпрос към хората, които управляват. Има забавяне. Те са и професионалисти. Чужденците са едни наемници. Прави им чест. Дано занапред нещата да се оправят финансово. Когато главите им не са чисти, не може да се работи", завърши коментара си легендата на "сините".