Живко Миланов за пореден мач бе начело на Левски, замествайки възстановяващия се от коронавирус старши-треньор Славиша Стоянович, и заяви след победата с 1:0 срещу Ботев в Пловдив, че "сините" ще се борят за седмото място, докато има математически шансове. Според него младите футболисти в тима имат страхотна възможност да се докажат и да добият безценен опит в мачовете до края на сезона.

„Труден беше успехът. Видяхте, че Ботев създаде положения, но мисля, че имахме голям контрол върху топката. Това исках. Знаех, че можем да го направим и го направихме. От това съм най-вече доволен. Разчитаме на млади момчета и последните три мача от редовния сезон бяха с трите най-добри отбора. Не се представихме на нужното ниво, защото имаше голяма доза напрежение у тях и оттам се породиха лошите резултати. На младия футболист му трябват време и опит. Надявам се да ги добият и да изглеждат различно, защото в момента им е кацнало птичето на рамото и трябва да се възползват. Хубавото е, че много от тях са израснали в школата и за момента на първо място не са парите. Трябва да е така. Те пари ще печелят. В момента трябва да се изграждат като характери и като футболисти“, сподели Живко Миланов след мача.

„По принцип Анди Краев е нападател. В тази позиция изпълнява функцията на централен нападател. Целта е да имаме по-голям контрол на топката и според мен се получи. Когато владеем топката, се създават положения и всеки може да бележи. Докато има шанс, Левски ще се бори за седмото място. По-важното е да играем футбол и да не се плашим от нищо, защото няма голяма разлика от останалите отбори и със сигурност излизаме на „Герена“ за победа срещу Черно море“, добави асистентът на Славиша Стоянович.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството