Спортният журналист от bTV Димитър Тасев направи интересен коментар по адрес на треньора на Левски Станислав Генчев в „Спортен Нюзрум“. Той и колегата му Петър Бакърджиев се изказаха критично не само срещу Генчев, но и срещу наставника на ЦСКА Александър Томаш.

"Генчев коментира другите отбори. Не само Томаш и ЦСКА му се разсърдиха, а и Ботев (Пловдив) - за това, което каза за тях преди мача. Треньорът на Ботев посъветва Генчев да се отнася с уважение към съперника. Левски няма победа над отбор от топ 5 този сезон. Генчев бърка във всяка една изява пред обществото. Освен че говори толкова много и навсякъде, говори неща, които според мен не трябва да ги казва, той постоянно пише в социалните мрежи. И това нещо дразни хората", коментира Тасев.

"Когато нямаш резултати, феновете започват да се оглеждат. Сега, той се поддържа профила във "Фейсбук" като някаква инфлуенсърка – постоянно пуска. За последно видях, че е пуснал някакъв полицай, който снима агитката. Сега, треньорът на Левски да пуска полицай във "Фейсбук"?! Още малко остава да ни снима и какво закусва. Добре, но сините фенове искат да вземе някой мач и тогава да претендира. А той обижда Арда, обижда Ботев (Пловдив), обижда ЦСКА", продължи журналистът по адрес на Генчев. 

"Томаш е на същото ниво. Преди мача му беше много важно да коментира къде се подстригва. Моля, моля, ама ако във Велико Търново има повече автомивки, отколкото в София, отивай там да се таковаш...", добави Тасев.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт

 

От престоя си в Пловдив имам много познати полицаи, доста от тях фенове на Левски. Поздравявам ги, че са били вчера на стадиона и не са крили какво ги впечатлява!

Публикувахте от Станислав Генчев в Неделя, 6 октомври 2024 г.