Големият талант на Левски Станислав Иванов си припомни дните, прекарани в академията на Ливърпул. "Когато ме поканиха за 10 дни в академията на Ливърпул, играх с Трент Александър-Арнолд. След това с националния отбор имахме контрола с Англия, той беше в състава, загубихме с 1:2, аз вкарах гол. Играл съм срещу Диого Далот от Манчестър Юнайтед. Той беше в отбора на Португалия, когато ги победихме. В тима на Франция, който също надиграхме, бе защитникът на Лайпциг Дайо Упамекано", каза Иванов пред списание "Спринт".

"От 3-4 години първенството в България е по-силно. Отборите от по-долната редица взимат футболисти, които са играли на високо ниво, и вдигат качеството. В Лудогорец работят правилно от доста години. Намерили са своя път и не отстъпват. За 2020 година си пожелавам най-вече да съм здрав. Дано да вземем трофей, да зарадваме всички фенове", добави талантът. 

"В Левски съм най-близък с Живко Миланов, юношите Ивайло Найденов, Мартин Петков и Илия Юруков. С Мартин Райнов също, даже сме съседи в Габрово, живеем в съседни блокове", каза още Стаси. 

На въпрос „С кого искате да вечеряте“, той отговаря: „С Димитър Бербатов“. И допълва, че Луис Суарес и Ван Перси са му били любимци, но не иска да прилича на нито един от двамата, а просто да продължи да се усъвършенства.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020