Димитър Бербатов остави солидна следа в Тотнъм, като беше голмайстор на тима и донесе купа. Бившият нападател анализира в традиционната си колонка за бетинг компания ситуацията около "шпорите" и мача в Пловдив.

"Съперникът на Тотнъм в Лига Европа - Локомотив Пловдив, има приличен състав и играе добър футбол. Те спечелиха втора поредна Купа на страната, което показва постоянство. За българския футбол разполагат с класни играчи, които са заедно доста време и имат химията", изчетка нашите Бербатов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+) 

"Шпорите" не могат да подценят мача в Пловдив. Помощ за гостите ще бъде празният стадион, тъй като пълни трибуни щяха да вдъхновят  Локомотив. Всеки очаква домакините да загубят, затова върху тях няма напрежение. Просто ще се наслаждават на момента, дори това е невероятен шанс за всеки футболист да направи великия мач на своята кариера. Ако Тотнъм подцени Локомотив, ще съжалява", предупреди Бербо.

"За огромно съжаление не мога да присъствам на мача предвид извънредната ситуация, но ще гледам по телевизията. Локомотив има играчите да победи Тотнъм, те са надарени технически, наистина играят приятен футбол на моменти. Ако "шпорите" очакват дълги топки, ще останат изненадани.  Пловдив има също голям отбор, който е много опасен от статични положения", каза Бербатов.

Иначе той анализира най-вече трансфера на Бейл в Тотнъм, като нарече уелсеца играч от калибъра на Меси и Роналдо, който няма да се нуждае от секунда адаптация. "Със сигурност знае как Моуриньо ще го използва, двамата са говорили. Атака Кейн-Сон-Бейл- Деле Али! Уау, няма отбор в света, който да не я иска", отсече Бербо.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа