Спортният директор на Левски Даниел Боримиров остана доволен от видяното при гостуването в Дугополие, въпреки че "сините" загубиха с 0:1 от Хайдук (Сплит) в първата среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Шефът обаче е разочарован от отношението на хърватите не само на терена, но и извън него, визирайки множеството проблеми за българските фенове. Боримиров се закани с "на реванша ще им го върнем тъпкано".

"Смятам, че имаме добре шансове преди реванша. Не искам да прозвучи като оправдание, но за мен съдията не отсъждаше реално това, което се случва на терена. Критерият му не бе еднакъв в двете посоки", недоволен е Боримиров.

"Нашият отбор е млад, необигран и все още има много неща да изчиства. Видяхте, че в края на мача ние бяхме тимът, който се опитваше да намери пролука в противниковата защита. За съжаление, не успяхме. Да се надяваме, че това все пак ще се случи следващата седмица", каза началникът. 

"Разбира се, че ще ни липсват нашите фенове. Отчасти знам какво се е случило с тях. За мен те умишлено бяха задържани. На реванша ще им го върнем тъпкано", закани се Боримиров. 

"Няма какво да чакаме Хайдук. Ще го подложим на сериозен натиск от самото начало. На съперника му предстои мач от шампионата уикенда, а пък ние отложихме нашия двубой с Лудогорец. Да се надяваме, че този наш ход в крайна сметка ще даде ползотворен резултат", допълни легендата на Левски.

Кадрите са на Sportal.bg:

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

РЕЗУЛТАТИ И ВСИЧКО ЗА ЛИГА ЕВРОПА - ТУК!