Българският булдозер Николай Бодуров ще гази "червените дяволи" и на "Олд Трафорд". В това са убедени феновете на датския шампион Мидтиланд, където защитникът беше изпратен под наем до края на сезона от Фулъм.

Отборът от Хернинг "хвърли бомбата" миналия четвъртък, когато победи с 2:1 Манчестър Юнайтед в първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа. В Дания, и по-специално в града, от който е Мидтиланд, са възхитени от Бодуров. Българският защитник бързо се превърна в любимец на феновете, които са впечатлени от сърцатата му игра срещу звездите на Юнайтед.

Привържениците на Мидтиланд неслучайно прекръстиха Бодуров на Българския Булдозер. Това съобщиха за БЛИЦ СПОРТ наши сънародници, живеещи в Хернинг.

Феновете надъхват защитника и искат да прегази "червените дяволи" и в реванша на "Олд Трафорд" този четвъртък. Самият Бодуров също е амбициран да блесне, тъй като знае, че срещата ще се радва на многомилионна аудитория, както и ще се играе пред пълни трибуни в Манчестър.

И в този мач Бодуров ще бъде с предпазна маска на лицето, стряскайки допълнително играчите на Луис ван Гаал.

"Възхитени сме от Българския Булдозер. Радостни сме, че той бързо разбра защо беше привлечен в Мидтиланд", коментират феновете на Мидтиланд.

  Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!