Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов заяви след убедителната победа над Астана с 5:1 и класирането за двубои срещу Аякс в плейофите за влизане в групите на Лига Европа, че "орлите“ трябва да останат здраво стъпили на земята. Той не пожела да коментира дали българският шампион ще е без него в мачовете срещу европейския гранд.

„Доста добра победа за нас днес. Изиграхме изключително силен мач. Започнахме с красиви атаки. Реализирахме рано гол, върнаха ни го, но започнахме добре второто полувреме. Получиха се нещата, мисля, че направихме днес един доста силен мач“, каза Десподов след срещата в Разград.

„Отборът може още много повече. Важно е да сме здраво стъпили на земята. Да не мислим, че сме направили нещо феноменално. Чака ни Аякс, който е много добър отбор, с изключителни футболисти. Можем само да извлечем позитиви“, добави той.

„Там си оказа влияние теренът. Силен домакин е Астана. Днес искахме повече победата. Мисля, че нещата се получиха и мисля, че имахме повече желание да продължим напред. Хубави моменти, хубав мач ще се направи срещу Аякс. Дали ще е без Кирил Десподов, няма да го коментирам пред телевизията“, завърши капитанът на "орлите".