Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков обяви, че шампионите няма да излязат със свалени гащи срещу ЦСКА (Москва), Еспаньол и Ференцварош. Опитният халф и съотборниците му спечелиха с 2:0 срещу Етър снощи и сега насочват мисли към мачовете от групите на Лига Европа.

"Труден успех. Етър е добър отбор и доста трудно губи. Заслужено спечелихме, имахме доста ситуации. Радващо е, че създадохме положения, но трябва да реализираме. Още в следващия мач ще имаме по-малко ситуации", каза пред "Спортал" Светослав Дяков.

"Не искам да коментирам съдиите. Нека ги оставим на мира. За мен имаше дузпа за нас, но нека ги оставим да свирят това, което виждат", продължи 35-годишният халф на шампионите.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Очакваме с нетърпение мача с ЦСКА (Москва). Това са най-хубавите мачове. Нека стадионът се напълни и да победим един много силен отбор, клуб със сериозен бюджет. Не сме се отказали, няма да излезем със свалени гащи. Ще се борим, ще предложим футбол. Надявам се да имаме и малко късмет, защото тези мачове често се решават от една-две ситуации", добави Дяков по повод предстоящите срещи в груповата фаза на Лига Европа. Първият от тях е срещу ЦСКА (Москва) в четвъртък oт 22:00 часа в Разград.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020