Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Визитата на немския канцлер Ангела Меркел в Грузия предизвика извънредни мерки за сигурност от страна на домакините, предава пратеник на БЛИЦ.

Утре първата дама на Германия ще се срещне с президента на бившата съветска република Гиорги Маргвелашвили, което доведе до невиждано струпване на полиция в центъра на Тбилиси. Улиците на столицата са осеяни от патрулни коли с включени сирени, а хотелите са претъпкани с немски чиновници, които подпомагат организацията на форума.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По същоот време, в което Меркел ще се среща с колегата си Маргвелашвили, ще се играе футболната среща от плейофа за влизане в Лига Европа между Торпедо Кутаиси и Лудогорец. БЛИЦ научи, че "орлите" са готови за сблъсъка и тренират в приповдигнато настроение под погледа на треньора Пауло Аутори. Очаква се домакините да напълнят близо 15-хилядния стадион, а в лагера на шампионите цари оптимизъм. 

Визитата на Меркел не е първото международно политическо събитие, което съвпада с гостуване на наш отбор в евротурнирите. Непосредствено след мача на Славия с ХИК в Хелзинки там се проведе срещата между Владимир Путин и Доналд Тръмп.



 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019