Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди домакинството на Тотнъм от Лига Европа. Мачът е утре от 19:55 часа в Разград. 

„Целта ни винаги е била да играем като равни със силните. Всеки  футболист мечтае да е на терена срещу един от най-класните отбори в света. Ние ще се опитаме да покажем нашия футбол – да действаме бързо, атрактивно, всички да са доволни от представянето ни“, започна Генчев. 

„По принцип е много трудно да се изненада треньор като Жозе Моуриньо, но ще опитаме да го направим. Какво е състоянието на Кешерю, Десподов и Жосуе Са? Възстановяват се от травмите си, в последния момент ще се прецени дали ще играят“, добави младият наставник. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„За мен ще е голяма чест да изляза срещу Жозе Моуриньо. Безценен опит. Има разлика в подхода на Тотнъм към Европа и към Висшата лига. Вече им гледахме всички срещи в Лига Европа, плюс последните им 6 мача от Висшата лига. Правят доста промени, влизат силни футболисти, при тях няма никаква липса на класа“, продължи треньорът на Лудогорец. 

„Целта ни е да играем добре и да вземем максимума от точки. Имаме проблеми с контузени, но пък част от тях ще се върнат. За всяко едно нещо трябва работа, не е само защитата. През лятото доста нови футболисти взехме. Искам да сме силни в атака, но и да имаме стабилна защита. Трябва целият отбор да помага в отбрана. Без значение как са свършили първите ни два мача в групата, винаги сме искали да победим Тотнъм. Те са в елита на световния футбол. За нас е голям престиж, че играем с тях, това е важно за клуба, за града. Тотнъм е известен в цял свят. Победа ще се отрази навсякъде, всички жадуваме за това“, завърши Станислав Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа