Ивайло Йорданов, който притежава УЕФА “ПРО” лиценз и се води по документи старши треньор на Берое в Европа, изрази разочарованието си след загубата с 0:1 от ХИК (Хелзинки) във Финландия и отпадането с общ резултат 1:2 във втория предварителен кръг на турнира Лига Европа.

“Тежко се говори след такъв мач. Мисля, че по нищо не отстъпвахме на ХИК. Смятам, че имахме повече шансове за гол, но не успяхме да вкараме. На свой ред домакините се разписаха след едно статично положение и до края се стремяха да запазят резултата, който ги устройваше”, сподели Йорданов на пресконференцията след мача.

“Благодаря на момчетата, защото демонстрираха характер и мъжество, искаха да стигнат до гол, но не успяха. Допускаме грешки, но да не забравяме, че в момента първенството на Финландия е в разгара си, а при нас тепърва започва”.

„От тук нататък целта ни ще бъде единствено да подобрим представянето си във всеки един компонент. Пожелавам успех на ХИК, но още веднъж смятам, че не заслужавахме да отпаднем. Бяхме по-добри от съперника”, допълни бившият български национал.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа