Футболистите на Милан са се окопали здравата в хотела в Разград, където са настанени преди първия 1/16-финал от Лига Европа срещу Лудогорец. Треньорът им Дженаро Гатузо е въвел железен ред и е забранил на играчите не само да излизат на разходка, но и да си показват носовете навън, убеди се екип на БЛИЦ СПОРТ, който е на мястото на събитието.

За сигурността и спокойствието на играчите се грижат няколко частни охранители, които пристигнаха с отбора от Италия. Отделно български полицаи също се намират пред хотела.

"Немислимо е да се припари до футболистите", споделиха пред екипа ни двама разочаровани фенове на Милан, които почти час чакаха на студа да зърнат някой от любимците си.

„Все сме виждали други чуждестранни отбори у нас, но такова чудо не е било. Вече е 11,30 часа, а тия не излизат от хотела. Какво правят вътре, никой не знае. Поне да бяха излезли малко навън и да се поразходят. Вярно, че е студено, но това не може да е причина за строгия режим, на който са ги подложили”, коментираха жители на Разград.

Екип на БЛИЦ СПОРТ разбра, че по-късно днес Милан ще има тонизиращо занимание във фитнеса. То ще е и единственото такова на българска земя. Припомняме, че италианците не проведоха вчера тренировка след пристигането си в Разград, а Гатузо обясни, че това е бил по-добрият вариант заради дългото 5-часово пътуване.
Пламен СЛАВОВ / БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА