Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез призна, че се очакват още няколко нови попълнения, които да подсилят тима за идните двубои с Панатинайкос от втория квалификационен кръг за Лига Европа. 48-годишният босненец добави, че гръцкият тим е фаворит, но в крайна сметка във футбола всичко може да се случи. 

"Много важен успех за нас - да продължим в следващия кръг. Беше тежък мач, Марибор е добър отбор, но моите играчи дадоха всичко от себе си на терена и мисля, че заслужено продължаваме напред", коментира Керкез.

"Панатинайкос е фаворит, но това е футбол. Ние ще направим всичко възможно на терена и ще видим до къде можем да стигнем. Имаме добър състав. Сега най-важното е да се възстановим пълноценно и да се подготвим за предстоящия мач с Ботев (Враца). Очакваме нови футболисти. След трансфера на Уме Емануел се нуждаем от още един човек на крилото. Засега всички са здрави, така че ще видим дали ще правим ротации в състава. Който и да играе, трябва да даде максимума. Много е важно да стартираме с победа в първенството", добави още наставникът на "жълто-черните".