Легендата и почетен президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира пред БНТ предстоящия мач с Тотнъм (четвъртък, 19:00 часа).

„От това, което видях срещу Лудогорец, мисля че отборът е изграден и научен. Играе по начина, по който му се иска на треньора Акрапович. Сигурен съм, че от ситуацията, която може да се получи, срещу Тотнъм няма да се срамуваме. Нормално е съперникът да е много по-силен. Но от такива мачове може само да се спечели. Жалкото е, че няма да има публика, защото тази среща щеше да се превърне в невероятен празник“, коментира Бонев.

Той е доволен от начина, по който се развива отборът на „черно-белите“ и от постоянното израстване в игрови план. Зума е сигурен, че  Акрапович ще подбере най-удачните изпълнители и тактиката, с която да извлече максимума от предстоящата среща.

„Самите играчи трябва да се радват на шанса, който им се предоставя да мерят сили с имена, част от елита не само на английския футбол. Присъствието на Жозе Моуриньо на нашия стадион също ще е нещо паметно“, категоричен бе още Бонев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа