Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е доволен от следващия съперник на тима в Лига Европа. Мърсисайдци се изправят срещу бившия отбор на германския специалист Борусия (Дортмунд) на 1/4-финалите от надпреварата, като първият сблъсък е на 7 април в Германия.

"Доволен съм от жребия. Казах ви, че ако искаме да спечелим Лига Европа, трябва да се изправим срещу най-силните. Искрено се радвам, че ще мога да представя моя тим в Дортмунд. Радвам се също, че ще мога да покажа на момчетата един невероятен стадион и страхотен град. Това е една история, която само футболът може да напише. Всички сме щастливи. По време на жребия имахме видео разбор за мача със Саутхемптън, а веднага след това тренирахме, така че може би телефонът ми е пълен със съобщения. Трябва да го проверя“, заяви Клоп.

"Да играеш в Дортмунд е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат във футбола. Очакват ни два вълнуващи двубоя. Два мача, които си мисля, че целият свят ще гледа“, допълни германският специалист. 

 Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!