ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тази вечер от 22:00 часа българско време ще се изиграят реваншите от четвъртфиналната фаза в Лига Европа. Първите мачове предложиха много емоции, но и резултатите, които се получиха, предполагат сериозна интрига за крайния изход на всеки сблъсък. 

Вниманието определено приковава Севиля - Манчестър Юнайтед. Първият двубой на "Олд Трафорд" преди седмица завърши 2:2, след като "червените дяволи" изпуснаха аванс от два гола в края. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Aвстриецът Марсел Забитцер се разписа за домакините в 14-ата и 21-ата минути, но в 84-ата минута Тирел Маласия си вкара автогол, а във втората минута от добавеното време същото стори и Хари Магуайър, който шокира феновете на английския колос и зарадва андалусци преди реванша на "Рамон Санчес Писхуан". При това положение шоуто тази вечер в Севиля е гарантирано.

Испанският тим продължава да бъде без загуба до момента от Манчестър Юнайтед - две победи и две равенства, а освен това нямат допуснато поражение под ръководството на новия си наставник Хосе Луис Мендилибар. Севиля обаче се представя неубедително в Ла Лига и е чак на 13-ото място. 

Андалусци вече се утвърдиха като хегемон в Лига Европа, преследвайки спечелването на седми трофей в турнира. За последно Севиля вдигна купата във втората по сила европейска клубна надпревара през сезон 2019/2020.
 
Вторият реванш тази вечер с участието на един от грандовете на европейския футбол противопоставя Ювентус срещу Спортинг (Лисабон). "Бианконерите" спечелиха с минималното 1:0 в домакинството си преди седмица и гледа уверено към реванша. "Лисабонските лъвове" обаче не са се предали и със сигурност ще дадат всичко от себе си, за да предизвикат нова сензация, след като отстраниха Арсенал в предходния кръг. 

Лига Европа, 1/4-финали, реванши: 
 
22:00 часа Севиля - Манчестър Юнайтед (2:2 в първата среща) пряко по bTV Action
22:00 часа Рома - Фейенорд (0:1) Ринг
22:00 часа Спортинг (Лисабон) - Ювентус (0:1) MAX Sport 3
22:00 часа Унион Сен Жилоа - Байер (Леверкузен) (1:1) 

------------------------------------------

Лига на конференциите, 1/4-финали, реванши 
 
19:45 часа АЗ Алкмаар - Андерлехт (0:2 в първия мач) MAX Sport 3
19:45 часа Фиорентина - Лех (Познан) (4:1) bTV Action
22:00 часа Ница - Базел (2:2)
22:00 часа Уест Хям - Гент (1:1) MAX Sport 4

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК