ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача с Байер в Леверкузен на 29 ноември 2018 г. от 18:55 ч. местно време (19:55 часа българско). Цената на един входен билет e 15 евро. Билетите ще се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

Продажбата ще се извършва по следния начин:

* За фенове от Разград - продажба на клубната база и плащане на място в евро

* За фенове от България - заявка по мейл ([email protected]), предварително заплащане по банков път и изпращане на билетите с куриер.

* За фенове, живущи извън България - със заявка по мейл ([email protected]), предварително плащане по банков път и получаване на билетите в деня на мача от служител на ПФК Лудогорец. Процедурата ще е следната:

Всеки желаещ да гледа на живо двубоя на  трябва да изпрати заявка посредством мейл до [email protected] На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като "орлите" получат съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача /29.11.2018г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети.

ВАЖНО! В денят на мача няма да има свободна продажба на билети.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019