Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович остана огорчен от съдийството и в реванша със Зоря (Луганск). Тимът му загуби с 0:1, но футболистите му се раздадоха, за което получиха похвали от сърбина. На мача в Запорожие ЦСКА остана с 10 човека в 22-ата минута след червен картон на Иван Турицов, а секунди по-рано скандалният френски съдия не даде дузпа на  "червените".

"Честито на играчите за добрия мач. Накрая получихме гол, защото останахме само с два централни защитници. Това се нагалаше, тъй като бяхме с човек по-малко и искахме да пресираме. Момчетата се представиха добре. Съдията обаче реши и двата мача, няма какво повече да кажа", съжаляваше Петрович след отпадането от Лига Европа.

"Сами видяхте ситуацията за червения картон и дузпата преди него. Можеше да продължим и с 10 човека", каза треньорът на ЦСКА. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Вкарах трима свежи играчи и получихме гол. Противникът нямаше нито един шанс и накрая вкара гол. Трябваше да направим промяна, в крайна сметка не стана", коментира Петрович пред bTV Аction след загубата.

"Не само Занев и Малинов са лидери, днес и Жеферсон, Нуно Томаш и Раул Албентоса всичко дадоха от себе си. Накрая дори Раул игра като централен нападател. Бяхме страхотни днес, но съдията не ни позволи да продължим напред. Соу няма късмет пред гола", добави сърбинът.

"Ще честитя на играчите и за двата мача. Още веднъж казвам - имаше дузпа преди червения картон. Няма какво още да кажа освен, че  момчетата оставиха сърцата си на терена", каза още Люпко Петрович.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020