Все по-вероятно е 1/16-финала от Лига Европа между Интер и Лудогорец на "Сан Сиро" да се играе без фенове.

Срещата този четвъртък от 22:00 часа беше под въпрос заради бушуващата в Милано и областта епидемия от коронавирус, а среща днес на Министерството на здравеопазването на Италия е потвърдила, че мач може да има, но без фенове.

От Интер официално изпратиха писмо на Лудогорец, в което ги информират, че са готови да ги посрещнат за реванш, но трябва да бъде получена и зелена светлина от УЕФА. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ето какво написаха от Лудогорец преди минути на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици на Лудогорец,

в 16,15 ч. днес получихме официално писмо от Интер, с което бяхме уведомени, че местните здравни власти разрешават мачът реванш от 1/16 финалите в Лига Европа в четвъртък (27 февруари) от 21,00 ч. местно време да се играе на "Сан Сиро" при закрити врати, без привърженици на двата отбора. Според колегите от Интер ще бъдат допуснати само отборите, както и техните официални делегации. Допълнително ще се доуточнят активностите около мача - пресконференцията и официалната тренировка на отбора.

Все още нямаме официално потвърждение и от УЕФА, която е главен организатор на мача.

Остава в сила препоръката на Външно министерство феновете да не пътуват в района на Ломбардия.

Билетите, закупени за мача могат да бъдат върнати в офисите на клуба. За тези от вас, които са заплатили по банков път съобщаваме, че парите също ще бъдат възстановени. За целта се свържете с клуба на имейл: [email protected] за повече подробности.

ПФК Лудогорец продължава подготовката за своето пътуване, като очаква и официални инструкции от УЕФА.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа