"Според моята информация, проблемите, които имаха в Лудогорец, бяха след предишния мач срещу нас. Сега те нямат много главоболия в момента. Те изиграха само един мач след това, който спечелиха в София. След това беше периодът за националните отбори и играчите им се възстановиха", заяви мениджърът на Тотнъм Моуриньо по адрес на Лудогорец преди битката между двата отбора от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е в Лондон от 22 часа утре.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"От отбора, който пристига за утрешния мач, мисля, че само двама, които играха в първия двубой, не са на линия - румънския нападател, който вкара гол срещу нас, и африканския централен полузащитник. Освен тях всички останали са в списъка и готови за игра. Освен това важен играч в атака, който не игра в първия мач, се е възстановил (б.р. – има предвид Десподов). Има голяма разлика и разминаване между разпространената информация и официалната, с която разполагаме", допълни португалецът.

"Лудогорец няма точки до този момент. Те ще търсят позитивен резултат тук. Ако не подходим сериозно, знаем какво ще се случи, защото ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е опасна, трябват доста точки, за да продължиш напред. Трябват ни резултати", завърши Специалния. 
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа