Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше категоричен, че клубът може само да спечели от утрешното си гостуване на Тотнъм в мач от група „J“ на Лига Европа. Той повтори притесненията на треньора Станислав Генчев, че голяма част от играчите ще трябва да играят само на една-две тренировки след преминаване на карантина заради коронавирус, а самият отбор няма официален мач от две седмици.

"От такова гостуване можем да спечелим много, тъй като контактуваме с отбор, който е на световно ниво като организация. Има какво да научим от колегите и в игрови, и в организационен план. Аз останах впечатлен от тях при гостуването им в Разград. Предполагам, че сега ще има много нови неща, които бихме научили", обяви Петричев.

"При всички случаи няма да покажем истинското лице на Лудогорец заради сериозните кадрови проблеми. През последните 2 седмици ситуацията беше много тежка. Нямаше нормален тренировъчен процес, имаме контузени, болни. Нямам спомен да сме тръгвали за гостуване с толкова сериозни проблеми“, добави изпълнителният директор на Лудогорец.

„Моля се да няма тежки травми и момчетата да дадат максимума от себе си и да се представим достойно. Това ще изисква изключително силни волеви качества от страна на играчите. Ситуацията е тежка и за съжаление точно в този момент се изправяме срещу един съперник, който има реални шансове да стане шампион на Англия", призна Ангел Петричев.