ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наставникът на Аякс Амстердам – Морис Стайн категорично отхвърли възможността тимът му да подцени реванша в плейофа за Лига Европа срещу Лудогорец.

Нидерландският гранд победи с 4:1 разградчани миналия четвъртък в България, но явно няма да разчита само на това в ответната среща този четвъртък от 21:00 часа.

“Предполага се, че елиминацията е приключила, след като си спечелил с 4:1 като гост, но не е така“, започна Стайн на пресконференцията преди реванша на Аякс срещу българския шампион Лудогорец.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Със сигурност ние ще приемем нашата игра сериозно и все още сме заети със съперника. Трябва да избягваме да се разсейваме от неуместна арогантност или подценяване. Ще сме фокусирани на 100% и ние като щаб сме отговорни за това“, продължи треньорът на нидерландския колос.

Стайн официално и приветства Жорж Микаутадзе, който дойде от ФК Метц. Общо десет нови играчи подсилиха амстердамци през това лято. „Щастлив съм, че дойдоха нови играчи и сега ще претърпим метаморфоза. Всичките ни позиции вече са заети и съм убеден, че момчетата ще се справят“.

„Да направиш отбор с 10 нови си е предизвикателство, но ние добавихме качество, така че съм уверен, че можем да станем шампиони“, продължи Стайн по време на брифинга.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!