Лудогорец приема ТНС от 20:30 часа в първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Треньорът Стойчо Стоев определи титулярите, на които залага срещу шампиона на Уелс. Спецът изтъкна на пресконференцията преди двубоя, че най-вероятно ще даде почивка на някои основни футболисти, съхранявайки ги за дербито с ЦСКА в неделя.

От играчите, започнали при равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив), днес липсват Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Григоре, Жоржиньо, Якуб Шверчок и Вандерсон. 

Централната двойка защитници срещу ТНС ще е Козмин Моци и Рафаел Форстър. Атаката повежда Клаудиу Кешерю, който ще бъде подпомаган от Дан Битон, Чибота и Лукоки. 

Победителят от сблъсъка най-вероятно ще се изправи в битка за груповата фаза срещу словенския Марибор, който вчера загуби с 1:3 от норвежкия Розенборг в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.


Съставът на Лудогорец: 23.Пламен Илиев, 3.Антон Недялков, 30.Козмин Моци, 90.Рафаел Форстър, 22.Икоко, 12.Абел Анисе, 44.Яцек Горласки, 8.Дан Битон, 92.Джоди Лукоки, 13.Мавис Чибота, 28.Клаудиу Кешерю
Резерви: 33.Ренан, 21.Драгош Григоре, 25.Стефан Баджи, 18.Светослав Дяков, 17.Жоржиньо, 88.Вандерсон, 10.Якуб Шверчок

 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020