Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Капитанът на ЦСКА Рубен Пинто бе изключително доволен след победата с 3:1 над Адмира Вакер в Австрия и благодари на феновете на невероятната подкрепа на стадиона в Мьодлинг. „Червените“ елиминираха съперника с общ резултат 6:1 и се класираха за третия квалификационен кръг на Лига Европа, където най-вероятно ще срещнат ФК Копенхаген, който води убедително и в реванша срещу исландския Стярнан (общ резултат към момента 6:0).

“Искам да благодаря на нашите фенове. Бяха фантастични. Те бяха нашият 12-и играч. Показахме, че сме по-добрият отбор от Адмира. Излизаме на терена, борим се, никога не се примиряваме. Поздравихме се след мача. Знаехме, че ако вкараме рано, съперникът ще рухне. Това ни позволи да контролираме мача и да търсим още голове. За мен е удоволствие да съм капитан на ЦСКА. Всеки знае, че това е фантастичен отбор с много богата история. Дойдох да помогна и хората ме посрещнаха добре. Атмосферата в отбора е прекрасна. Всеки е мотивиран и иска да допринесе за историята на този клуб”, коментира Пинто след мача.

“Срещу Дунав искаме да спечелим отново и да покажем добра игра. Няма нищо за губене срещу Копенхаген и искаме да спечелим. Искаме да израстваме и да стигнем до плейофа за Лига Европа. В Европа шансовете са равни. Вкъщи трябва да играем по-силно, защото ще имаме подкрепата на нашите фенове. Сега мислим само за Дунав. Всеки треньор има определен поглед върху играта. Ел Маестро се опитва да държи главите ни хладни”, завърши халфът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа