Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че отборът е в добра позиция в групата си преди гостуването на Фенербахче в турнира Лига Европа утре вечер от 20:00 часа българско време.

„Проблемът, който имахме след мача с Фейенорд, бе разрешен с победи в следващите два мача. Така се поставихме в добра позиция в групата. Моето отношение към турнира се промени, защото и правилата се промениха. Победителят в този турнир вече получава правото да играе в Шампионската лига. Затова в последните години Лига Европа придобива друго значение за големите отбори. Не съм променил обаче мнението си, че този тип отбори принадлежат на Шампионската лига”, сподели Моуриньо.

„Не съм доволен от резултатите, но все още съм развълнуван от тази работа. Доволен съм от представянето. Понякога печелиш мачове, но чувстваш, че това не може да продължи вечно, защото отборът не играе добре. Понякога чувстваш, че добрите резултати ще дойдат рано или късно. Имам добро усещане за моите играчи. Най-лошото за един мениджър е да няма такова усещане. Отборът реагира добре след лошия резултат срещу Челси. Броят удари, които отправихме в последния си мач, бе просто невероятен. Контузията на Антонио Валенсия е лоша. Той претърпя операция и ще отсъства известно време. Добрата новина е, че в периода, в който Антнонио играеше много добре, ние подготвяхме Матео Дармиан и той се справи добре, когато трябваше да започне за първи път като титуляр във Висшата лига”, допълни португалецът.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА