Капитанът на Лудогорец, Георги Терзиев сподели разочарованието си след поражението с 1:2 от белгийския Антверпен в първи двубой от груповата фаза на Лига Европа. 

„За жалост не беше от най-добрите ни мачове, трябва да показваме друго лице. Загубихме мач, който трябваше да спечелим“, започна Терзиев.

„Трябва да се преспи и да се анализира мача, но доста неща трябва да се подобрят. Жалко, че при 1:0 не вкарахме някои от нашите възможности за втори гол. Драстични промени едва ли ще има, но трябва всеки да направи собствен анализ, за да не допускаме подобни грешки занапред“, завърши централният бранител.

„Доволен съм от гола, но съм нещастен заради загубата на отбора. Не заслужавахме да загубим. Заслужавахме нещо по-добро. Мисля, че в Лига Европа няма нито един лесен мач. Продължаваме напред. Ще се опитаме да излезем от групата като втори или първи“, каза от своя страна Ихинио Марин.

„Мисля, че когато имаме повече футболисти в атака може да създадем повече проблеми за съперника. Може би загубихме центъра на терена и оттам дойде обрата“, каза още испанецът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа