Треньорът на Зоря (Луханск) Виктор Скрипник коментира очакванията си преди дуела с ЦСКА от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач е в четвъртък от 20:30 часа на стадион "Васил Левски". Реванпът в Запорожие ще е седмица по-късно - на 15 август.
 
"Познавам ЦСКА много добре", каза Скрипник, който очевидно добре е разузнал съперника и това едва ли ще се хареса на "червените". По думите на 49-годишния украинец "армейците" няма с какво да го изненадат. Скрипник има и отличен коз в разузнаването на ЦСКА - българинът Веселин Бранимиров, който му е асистент. 

"И миналата година играх срещу тях с ФК Рига. В първия мач няма да се затваряме. Ще играем отворено, но много важно е след срещата в София реваншът да остане отворен, защото всичко ще се реши на него. Не бих бил против и да спечелим в България. Но финалът на дуела ще е в Запорожие. Ще е интересен сблъсък", каза Скрипник в интервю за канал "2+2", който излъчва мачовете от украинското първенство.
 
Относно двубоя с Днепър-1 в неделя, завършил 1:1, специалистът коментира: "Заслужен резултат. Невинаги се получава да победиш. Това казах и на момчетата в съблекалнята. Противникът също ни затрудни. Защото, ако Будучност се бранеше с 8 души, то Днепър го правеше с 10. Момчетата вече свикнаха с новата ни тактика. Вече все по-дълготрайно задържаме топката в половината на противника. Трябва да сме доволни и че не загубихме. Физически не бяхме много свежи след мачовете в Лига Европа.". 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020