ЦСКА потегли тази сутрин за Рим, където излиза срещу Рома във втория си мач от групите на Лига Европа от 22 часа утре вечер. На летище „София“, малко преди заминаването, пред журналистите говори Даниел Моралес. Бразилецът, заедно с Красимир Чомаков и Кирил Динчев, ще водят тима в предстоящата среща.

 „Отборът знае какво трябва да прави в такива мачове. Винаги очакванията са големи. Ситуацията около старши треньора и уволнението на Белчев е решение на ръководството. Такива промени се случват във футбола. Съжалявам за това нещо, но решението е на шефовете. Аз и с другите колеги ще мислим за мача с Рома. Изпълняваме нашата длъжност“, заяви Моралес.

„ЦСКА винаги трябва да има стил на игра. Дали играем с Рома или друг отбор, имаме стратегия. Нашите футболисти имат качества и трябва да вярват, че можем да направим нещо и да напишем история. Няма нищо невъзможно”, добави бразилецът.

„Дали Рома ще играе с резервите? Това няма значение. Те бяха с резервите и срещу Йънг Бойс, но победиха“, каза още Моралес.  

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа