Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен засипа с похвали ЦСКА и атакуващото звено на „червените“. Както е известно, утре вечер от 20:45 часа тимът на Нестор Ел Маестро приема датския тим в мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„ЦСКА има изразен атакуващ тим с много добри играчи. Офанзивните състезатели са атрактивни и може да ни създадат неприятности. Опонентът ще бъде тежък. Жоржиньо е силен дрибльор, като мога да отлича и здравия Мауридес. Според мен догодина вече няма да е в ЦСКА, правилата на футбола налагат да се правят изходящи трансфери. Крилото Десподов е много остър футболист, здрав в пеналта на противника и може да ни създаде неприятности. И тримата в комплект са много силни”, обяви норвежкият специалист.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Имаме някои контузени състезатели, а някои от футболистите се присъединиха късно към нашия състав. Мисля, че сме по-силни от предния кръг в Лига Европа.“

„Не може да се правят паралели с мача срещу Лудогорец. Ние сме много различен отбор, а ЦСКА също е много по-различен от Лудогорец. Срещата с тях бе много отдавна, така че сега няма нищо общо. И двата отбора искаме да се класираме напред, а шансовете са изравнени. Не мога да кажа кой е фаворит. Ще мога да го направя утре след края на срещата, като видя крайния резултат”, продължи гологлавият наставник на Копенхаген.

„Изпитваме уважение към ЦСКА и ще бъдем внимателни във всеки един момент. За всеки двубой се правят промени и тук няма да бъде по различно. Гледам първо към мача с българския тим, а после ще мисля за дербито с Брьондби през уикеда. Няма приоритетен мач за нас от двата. Надявам се да има повече хора на стадиона. Това ще е добре за атмосферата на мача”, завърши Столе Солбакен.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019