Временният старши треньор на ЧФР Клуж Мариус Билашко коментира очакванията си за утрешния мач с ЦСКА в Лига Европа и сподели, че играчите му трябва да бъдат много внимателни срещу "червените".

Специалистът застана начело на отбора след напускането на Дан Петреску. Той подчерта, че ЦСКА е опасен тим, който не бива да бъде подценяван.

"Засега важен е мачът с ЦСКА. Аз ще бъда треньор, после ще видим. Надяваме се на победа, важно е и обаче как ще завърши Йънг Бойс. На пръв поглед изглежда, че може би ще ни е лесно да победим ЦСКА, но това е опасно мислене, ако играем без натиск и без да сме концентрирани, това ще ни изиграе лоша шега", заяви Билашко на пресконференцията преди мача. 

"Познаваме вече играчите на ЦСКА, но все пак треньорът е нов, имат победи и трябва да сме внимателни. Както знаете, направихме няколко негативни резултата. Дан Петреску си отиде, което направи сътресение в клуба ни, но трябва да се стегнем. Нашият щаб е подготвил отлично играчите за мача утре с ЦСКА. Не искам да казвам какви шансове имаме утре срещу българския тим", добави наставникът на румънския шампионе.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа