Треньорът на Лудогорец Павел Върба изрази очакванията си преди мача с Интер от 1/16-финалите в Лига Европа. Двубоят е утре от 19:55 часа на стадион "Хювефарма Арена". Чешкият специалист отдаде заслуженото на "нерадзурите". 

"Знаем, че ни чака тежък мач с един от големите европейски отбори. Не искаме да оставяме на Интер напълно ролята на фаворит. Надявам се, че ще изиграем добър мач", каза Върба на пресконференцията в Разград. 

"Имаме някои проблеми с играчи, но не можем да ги споделим с вас днес. Във вестници и новините може да се пише всичко, но вярвам, че Интер ще подходи сериозно към мача и ще излезе с оптимален състав. Мисля, че няма нужда да мотивираме футболистите за утре. Самото име на Интер е достатъчна мотивация за всеки футболист. Знам и съм виждал, че Лудогорец не се плаши от такива мачове, готови сме", продължи треньорът на българския шампион.

"Винаги се старая върховата форма на отбора да дойде в най-подходящото време от сезона. Може би ще го покажем и утре. Чак да се плаша от футболистите на Интер... Респект и уважение към тях, но не се плашим. Ако ни е страх, по-добре да не излизаме", подчерта Павел Върба.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020