Треньорът  на Лудогорец Павел Върба бе ядосан от грешките, които допусна неговият тим при загубата с 1:2 от Антверпен у дома. 

„Допуснахме неточности и не беше това играта, която искахме. Губихме топката и правихме непредизвикани грешки. Не беше играта, която искахме. Някои играха за първи път в групи на Лига Европа и може би някои не издържаха на напрежението”, започна Върба.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Главно ме ядоса, че имахме чисти положения, създадени на контраатака, и не бяха точни. Трябваше да ги изиграем по-добре и главно от това се ядосах. В Лига Европа играят качествени отбори, няма общо с вътрешното първенство. Тук трудно се създават положения и футболът е съвсем друг. Аз го казах и вчера – за нас това беше много важен мач. Чакат ни други пет и ще бъде тежко, но ще видим какво ще се случи.  Остават още 15 точки за печелене и се надявам да спечелим повече", продължи чехът.

"Ще изчакаме до утре за Десподов. Доколкото чух, има разтежение в бедрото и утре лекарите ще кажат своето становище”, завърши треньорът на Лудогорец.