ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Рома загуби шансове за първото място в група "С" на Лига Европа след поражението с 1:2 от Бетис снощи. Това призна треньорът на "вълците" Жозе Моуриньо. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Рома записа второ поражение в групата от първите три мача и заема третото място с 3 точки, една по-малко от втория Лудогорец. Бетис води убедително с пълен актив от 9 т.

Жозе Моуриньо се надява Рома да завърши на второто място, като за целта ключова се очертава срещата с Лудогорец на 3 ноември на "Олимпико".

Голяма драма на Рома - Бетис от групата на Лудогорец ВИДЕО

"Откровено става повече от трудно да завършим на първото място. Но не сме се отказали да премине в следващата фаза. Ще опитаме да завършим на втората позиция с риск да играем със силен отбор от отпадналите от Шампионската лига. Но между тази възможност и варианта да завършим трети или четвърти и да напуснем турнира, избирам първото. В крайна сметка последният мач, този с Лудогорец, ще бъде решаващ за второто място", коментира Моуриньо след загубата от Бетис. 

"Те играха много по-добре от нас през първото полувреме, но ние имахме повече възможности за гол. Когато владееха топката, намираха начини да направят живота ни труден. Първото полувреме бяхме близо до гол с гредата на Дзаниоло и удара на Дибала, който вратарят спаси, през второто полувреме Кристанте можеше да вкара. Равенство би бил справедлив изход от мача. Има умора в нашия отбор и това е видимо. Но въпреки това, не заслужавахме да загубим", добави Жозе Моуриньо.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК