Звездите на Интер начело с треньора Антонио Конте кацнаха във Варна и се отправиха към Разград, където утре от 19:55 часа се изправят срещу Лудогорец в първи 1/16-финал от турнира Лига Европа. Близо стотината български запалянковци на "нерадзурите" обаче останаха разочаровани, че Ромелу Лукаку, Лаутаро Мартинес, Алексис Санчес и другите им любимци ги подминаха, измъквайки се от терминала и влизайки директно в автобуса, който ги откара. Возилото със софийски номера беше специално брандирано с емблемата на италианския клуб.

Единствено легендата Хавиер Санети, който сега е вицепрезидент на Интер, се спря за кратко пред феновете, раздавайки автографи.

На самолета за България пък не се качиха двама от основните си футболисти на клуба от Серия "А", на които Конте даде почивка - нападателят Марсело Брозович и защитникът Милан Шкриняр. 

На тяхно място специалистът включи в групата юношите от школата Лоренцо Пирола и Едоардо Вергани.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Извън състава за гостуването в Разград са и контузените Самир Ханданович, Стефано Сенси, Роберто Галярдини, Себастиано Еспозито и Квадво Асамоа.

"Нерадзурите" тренираха днес преди обед на клубната си база, след което се отправиха към България. 

На официалния профил на клуба в "Инстаграм" публикуваха кадри от пристигането във Варна. 

Както вече стана ясно, Интер няма да има официална тренировка в Разград, а Антонио Конте ще даде пресконференция тази вечер от 19:00 часа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020 

 

 

 

 

Кадри "Спортал":