Шльонск Вроцлав отпадна в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, въпреки че спечели с 3:2 домакинството си на реванша срещу Санкт Гален, но заради поражението с 0:2 в първия мач означаваше, че полският тим отпада от евротурнирите с общ резултат 3:4.

В сърцето на отбраната на тима от Вроцлав стартираха българите Алекс Петков и Симеон Петров. Петков дори вкара гол за Шльонск в третата минута на продължението на първото полувреме. Преди това Бастиен Тома се разписа за гостите, но Петр Шварц и Пьотр Самиек-Талар донесоха обрата за Шльонск Вроцлав.

В 77-ата минута обаче, домакините останаха с човек по-малко, след като Петков бе изгонен с втори жълт картон. В 12-ата минута на добавеното време на мача домакините останаха с 9 души на терена след втори жълт картон на Матиас Науел Лейва.

Така се стигна до 18-ата минута от добавеното време, когато Вилен Гьобел вкара от дузпа второ попадение за Санкт Гален. До края на срещата и Арнау Ортис от Шльонск  бе изгонен с втори жълт картон и така полският тим не можа да вкара мача в продължения.