ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският шампион Лудогорец може да спечели групата си в Лигата на конференциите, след като снощи бе докоснат от Бог в последната минута за успеха с 2:1 над Спартак Търнава в Словакия. Първата позиция обаче минава през задължителна победа над лидера Нордселанд, от който падна с 1:7 в Дания и регистрира най-голямата си загуба в евротурнирите. Срещата е след две седмици в Разград, а датчаните ще пристигнат с повишено самочувствие след 6:1 над турския гранд Фенербачхче, който в последния кръг ще посрещне словашкия тим.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Ако Лудогорец продължи напред в турнира, ще си осигури редица бонуси и България ще запази реални шансове да изпревари четири страни в клубната ранглиста на УЕФА - Словакия, Румъния, Унгария и Швеция.

"Орлите" от Разград ще получат 500 000 евро за победа над Нордселанд и още 650 000 в същата валута, ако спечелят групата си. При такова класиране те ще прескочат 1/32-финалите, отивайки директно на 1/16 финал, което им гарантира още 300 000 евро. Победителят в групата получава бонус от 2 точки за своя коефициент, а това означава, че коефициентът на България също ще се увеличи. За да бъдат изпреварени Словакия, Румъния, Унгария и Швеция обаче, Лудогорец трябва да запише победи и в елиминациите на надпреварата.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!