ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаквано бе доволен след драматичната победа с 2:1 при визитата срещу Спартак Търнава, която запазва шансовете на "орлите" да прескочат групата си и да продължат към елиминациите в Лигата на конференциите. За тази цел те трябва да победят Нордселанд в последния кръг на свой терен.

“Един много добър мач. Поздравих футболистите за волята, която показаха, за интелекта, с който изиграха целия мач. Имахме доста ситуации. В крайна сметка победата е наша”, започна Дерменджиев след срещата в Търнава.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

“Имахме много ситуации, но съм реалист и знам, че това, което е във вратата, това е гол, независимо в коя минута. Този резултат нас ни задоволява. Има си хора, които изпълняват дузпи и Вердон беше първият човек", добави наставникът на "орлите", коментирайки и пропуснатата дузпа от Вердон в края.

"Изненадан съм от резултата в другия мач. Не очаквах да се получи такъв разгром за Фенербахче, но в крайна сметка това е футболът и ние го приемаме”, добави треньорът за другата среща в групата, завършила 6:1 в полза на Нордселанд при домакинството му срещу турския гранд.

“Това са мачовете, които каляват. Ние си играем мач за мач. Нас ни интересуваше тук да спечелим и срещу Нордселанд отново ще излезем за победа. Мисля, че нивото на Спартак Търнава е по-добро”, завърши Дерменджиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!