Виктория (Пилзен) елиминира драматично уелския ТНС с 4:1 след изпълнение на дузпи и го изхвърли от Лигата на конференциите, очаквайки в следващия кръг победителя от сблъсъка между Осиек и ЦСКА. Чешкият тим срази съперника с 3:1 в реванша след гол в добавеното време, пращайки срещата в продължения, тъй като бе загубил с 2:4 в първия мач. При тях голове не паднаха и така се стигна до дузпи, а при тях тимът от Пилзен бе убедителен.

Гостите от Уелс поведоха още в 4-ата минута благодарение на Луис Роблес и взеха аванс от три гола в общия резултат. Домакините обаче не се отказаха и през второто полувреме сътвориха невероятен обрат, вкарвайки три гола. В 56-ата Павел Буча изравни и даде надежда на своя отбор. Пет минути преди края на редовното време Виктория поведе в резултата след гол на Томас Чори. В продължението на мача драмата стана пълна след като Жан-давид Бугел вкара трети гол за чехите.  

В двете продължения до нови голове не се стигна и по този начин всичко се реши след изпълнение на дузпи. При тях домакините показаха по-здрави нерви и спечелиха с 4:1. Така Виктория (Пилзен) се класира за плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите и чака ЦСКА или Осиек.