ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира отпадането от Лигата на конференциите след поражението у дома с 0:1 от Сервет в реванша от плейофа за класиране на 1/8-финалите. Швейцарците спечелиха с ранен гол, дошъл след груба грешка на Клод Гонсалвеш.

"Футболът е игра на голове, имахме ситуации, но не отбелязахме. Не мога да кажа, че съм разочарован, но това беше един момент, в който отборът можеше да се класира и да продължи“, съжаляваше Дерменджиев след отпадането. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Първото полувреме получихме гол, който разстрои играта ни. През второто имахме ситуации, които не успяхме да реализираме. Сервет наистина е преодолим съперник. Играчите са много силни и ще преодолеят този момент", убеден е треньорът на Лудогорец. 

"Имаме достатъчно време до мача с Берое. Всички ще бъдат възстановени. Аз ще преценя кои ще играят срещу Берое", продължи спецът.

"Лудогорец е свинал да играе в такъв режим на мачове", каза Дерменджиев.

"Всеки футболист може да направи такава нелепа грешка, но за нас се оказа фатална. Ще се насочим към вътрешното първенство и Купата на България", добави треньорът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!