Отбелязалият победния гол за Левски срещу Апоел (Беер Шева) Роналдо коментира успеха с 2:1 в двубой от Лигата на конференциите. Офанзивният футболист на "сините" заяви, че това е най-хубавият момент в живота му, след което благодари на феновете за страхотната подкрепа.

"Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив за това, което донесох на феновете и на отбора. Заслужавахме го! Това беше наградата за нашето раздаване.

Така се случи, че прецениха, че Уелтън е по-изморен и смениха него. С помощта на Господ това се оказа вярното решение. За 7 дни изиграхме два много сериозни мача. Ние сме млад състав, напасваме се още с новите футболисти. В крайна сметка видяхме, че сме добре подготвени физически и издържахме до края. Сега ще починем и гледаме напред.

Искам да поздравя феновете за празника, който направиха, и за начина, по който ни подкрепиха. Те наистина са огромни. Този гол е благодарение на тях.

Знаем, че срещу Айнтрахт ще бъде много трудно, но това е футболът. Ще ги проучим, както и те нас. Със сигурност ще изиграем още един добър мач. Винаги ще правим така, че Левски да върви нагоре", заяви Роналдо.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!