ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Белгийският Андерлехт, съперник на Лудогорец в Лигата на конференциите, ще се раздели с още един сериозен футболист преди срещите с разградчани - 16 февруари в Разград и на 23-и в Белгия.

След като позволи на голмайстора си Фабио Силва да напусне, сега белгийският клуб готви раздяла и с големия талант Жюлиен Дюранвил.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Според авторитетния вестник "Екип" дебютиралият през май миналата година 16-годишен футболист ще премине в Борусия (Дортмунд) за 8,5 милиона евро плю още 3 милиона евро различни бонуси.

Дюранвил е смятан за новата сензация на белгийския футбол. Той дебютира за първия отбор на Андерлехт през май в дерби срещу Брюж. Националът на Белгия до 19 години трябва да подпише договор с германския клуб за 4,5 години. 

Той има 6 мача в първенството на Белгия през сезона (1 гол) и 4 мача за Лигата на конференциите, като от месец октомври насам лекува различни контузии.

Припомняме, че Андерлехт е на 11-о място в класирането на белгийската Юпилер лига, като е само на 4 точки над зоната на изпадащите

 БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа