ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт остана без голямата си звезда Фабио Силва, който ще премине в ПСВ Айндховен под наем до края на сезона. 

Нападателят дойде под наем от Уулвърхемптън и вкара 11 гола в 32 мача от началото на сезона, но си тръгва по-малко от месец преди двубоите с разградчани (16 февруари в Разград и на 23-и в Белгия).

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Силва се сбогува с феновете на белгийския гранд с публикация в социалните мрежи:

„Искам да благодаря на този невероятен клуб и неговите привърженици. Те ми повярваха и ми се довериха, когато мнозина се съмняваха.

 Също така специални думи към моите колеги: благодаря ви за цялата подкрепа и за щастливите моменти на и извън терена. Изгради се истинско приятелство.

Благодарността е нещо специално в моя живот и трябва да кажа, че всички ми дадоха възможност отново да бъда щастлива и да правя това, което най-много обичам!! Благодаря, че ми помогнахте да израсна като човек и играч!!

А също и за невероятните привърженици: Вие бяхте от съществено значение с подкрепата за отбора и мен, въпреки че резултатите не бяха според очакванията.

Винаги ще бъда друг фен на този невероятен клуб, без съмнение най-големият в Белгия“.

Лошото за Андерлехт след напускането на Силва е това, че вторият най-резултатен играч в тима - 36-годишният Лиор Рафаелов (6 гола) е контузен и все още не е ясно кога ще се възстанови.

 БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023