ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец гостува от 22:00 часа на Спартак (Търнава) в мач от предпоследния кръг на група "H" в Лигата на конференциите. "Орлите" отвяха съперника с 4:0 в Разград, когато треньор още беше Ивайло Петев.

Георги Дерменджиев и възпитаниците му няма как да се подлъжат от получилата се изразителна победа на 21 септември и със сигурност подхождат много сериозно за днешния мач.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Залогът е изключително голям. Ако "орлите" победят в Търнава, ще си осигурят 500 000 евро. Толкова се полагат от УЕФА за всяка победа в групите на Лигата на конференциите. Отделно, ако в другия мач Фенербахче сбъдне очакванията и спечели срещу Нордселанд в Дания, Лудогорец ще направи голяма крачка към втората позиция и евентуалното класиране на плейофа за място на 1/8-финалите. УЕФА отпуска 325 000 евро за второ място в турнира и 300 000 евро за класирането във фазата на елиминациите. Така че сумата, която би постъпила в касата на клуба от Разград, би се увеличила и до над милион евро - 1 125 000 евро.

За гостуването в Търнава Дерменджиев има сериозни кадрови проблеми. Националът Спас Делев отпадна в последния момент заради настинка. Халфът Иван Йорданов също не попадна в групата за Словакия. 23-годишният национал се възстановява след операция на херния. Аут от сметките на Дерменджиев е и Марсел Хайстер. Трайно контузен пък е Диниш Алмейда.

В понеделник шампионите изненадващо загубиха с 2:3 у дома от Славия в мач от 19-ия кръг на Efbet Лига и днес ще опитат да се реваншират на феновете си, надявайки се да ги зарадват с нов успех на европейската сцена.

Бившият играч на Левски Роман Прохазка и съотборниците му в Спартак (Търнава) са в серия от 6 поредни срещи без загуба - 5 победи и 1 равенство.

Преди мачовете тази вечер Лудогорец е трети с 6 точки, а пред него са Фенербахче с 9 и Нордселанд със 7. Спартак (Търнава) е последен само с точка в актива си. 

Вероятни състави:

Търнава
СПАРТАК (Търнава): Такач, Кощърна, Щетина, Коша, Даниел, Буката, Зеликович, Байнович, Офори, Дуриш, Азанго
Треньор: Михал Гаспарик 

Лудогорец
ЛУДОГОРЕЦ: Симон Слуга, Аслак Фон Витри, Сонко Сундберг, Оливие Вердон, Антон Недялков, Клод Гонсалвеш, Педро Нареси, Якуб Пьотровски, Бернард Текпетей, Кайо Видал, Руан Секо
Треньор: Георги Дерменджиев

 

Търнава, стадион "Антон Малатински"
Съдия: Виталис Спасиониковс (Латвия)

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!